Veranda uitbreidingen; vergroot het comfort!

Voor de uitbreiding van je veranda tot tuinkamer, of mooie screens voor extra zonwering kun je natuurlijk ook bij Eurohandel zijn. Wij hebben een groot assortiment uitbreidingen, kleuren en te combineren elementen die van jouw verada een unieke eye-catcher maken. 

Glazen schuifwanden

Je kunt je veranda uitbreiden met onze glazen schuifwanden. Deze bieden de mogelijkheid om de veranda winddicht af te sluiten. In de zomer een prachtig verlengstuk van je terras en in de winter creëert je je eigen gezellige winterverblijf: warm binnen genieten van buiten. Alle Eurohandel verandadaken zijn uit te breiden met glazen schuifwanden. 

Je kunt kiezen voor zelfmontage of dat u gebruikt maakt van onze opbouwservice. Bij zelfmontage ontvang je een opbouwbeschrijving en bevestigingsmaterialen, wel zo handig. Indien je gebruikt maakt van de opbouwservice verzorgen wij de gehele montage voor je.

Spiekozijn

Een spiekozijn is een kozijn dat geplaatst kan worden boven een bestaande schutting of overkapping om de schuine opening die is ontstaan op te vangen en dicht te maken. Het spiekozijn wordt opgebouwd uit aluminium profielen en gelaagd glas. Ook hier heb je de keuze uit verschillende RAL- kleuren. Alle wanden kunnen op maat worden gemaakt zodat er ook voor jou een passende oplossing is.

Screens

Onze zonweringen bieden een uitstekende bescherming tegen de zon en zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Eurohandel Zonweringen zijn leverbaar in diverse maten, vormen, materialen en kleuren en maken zomers genot compleet. Markiezen geven in de zomer verkoeling in je woning en zijn een prachtige aankleding van je huis. je brengt je woonomgeving tot leven met het doek dat bij je past. Laat je inspireren door de ruime keuze van Eurohandel Zonweringen.

Alu schuifwand

Eurohandel wanden van glas en aluminium, in zowel een klassiek als modern ontwerp, geven een prachtige uitstraling aan je tuin. De wanden zijn leverbaar in verschillende vormen en kleuren en daarom naar je persoonlijke wens te realiseren. Functioneel en sfeerbepalend, maar bovenal ongestoord genieten van je rust.

Zijwand

Aluminium zijwanden zijn een moderne en populaire vorm van veranda afscheiding. De Eurohandel verandawanden hebben een strak uiterlijk, zijn zeer sterk en solide en licht in gewicht. Het grote voordeel is dat de wanden onderhoudsvrij zijn. Bovendien zijn ze te combineren met hardhout, polycarbonaat of glas.